FAQ

Vanliga frågor om HemmaGuiden

Vanliga frågor och svar

HemmaGuiden är ett nyhetsbrev för folk som bor i egna hem. Nyhetsbrevet samlar tips och erbjudanden från hela Hus & Hem branschen och lite därtill. Du kan få tips om allt från bästa inbrottslarmet, till smartaste sättet att lägga om dina lån eller byta försäkringar.
Du får detta nyhetsbrev om du registrerat dig på någon av siterna www.hemmaguiden.se, www.byggmentor.se, www.flyttproffs.se, www.badrumsproffs.se, www.markproffs.se, www.bergvarme-info.se, www.taklaggare.se, www.proffsbyggare.se, www.fönsterproffs.se eller www.proffsgolvläggare.se och då valt att ta emot tips och erbjudanden via email enl. användaravtalet där.
Det är vanligast att nyhetsbrevet kommer vid 7-tiden på morgonen. Ibland kan det ske förseningar och då kan mailet komma senare på dagen.
Nyhetsbrevet är unik då det innehåller en blandning av tips och erbjudanden från många olika företag. Innehåller är sådant som mottagarna är intresserade av och det testas och utvärderas hela tiden för en bra och kul upplevelse för mottagaren.
Nyhetsbrevet skickas till ca 200 000 hemintresserade och aktiva mottagare. Varje månad tillkommer ca 3 000 nya prenumeranter, och samtidigt lämnar många oss också. Så skall det vara. När man är inte vill ha fler mail, oavsett anledning så är det bara att avanmäla sig. Man är alltid välkommen tillbaka senare.
Det är i princip samma nyhetsbrev som går till alla mottagare. Vi har valt att begränsat den personliga informationen vi lagrar om dig som mottagare, och kan därmed inte göra olika nyhetsbrev som då skulle vara unika för just dig. Vi vill inspirera och berätta om olika erbjudande och produkter, och inte bara tjata om det din persondata gissar att du vill göra.
Hemmaguiden finns i Sverige.
Du kan gå med i nyhetsbrevet är genom att anmäla dig till det här på byggmentor.se
Ditt första mail kommer några dagar efter att du använd någon av våra tjänster.
Nyhetsbrevets mottagare är intresserade av Hus & Hem och tycker om att låtea sig inspireras, leta design och inredningstips.
Självklart kan du det. Längst ner i mailet finns en länk som du klickar på för att avanmäla dig. Och glöm inte, du är välkommen tillbaka till nyhetsbrevet när du vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *