Smart app öppnar ditt hem

Har du någonsin oroat dig över en nyckel som varit på vift? De flesta av oss har någon gång känt så. Visst skulle det vara skönt att aldrig mer behöva dras med sådan oro? Om så är fallet, kommer vi med en lösningen: Glue Lock.

Glue Lock är ett digitalt lås som du själv enkelt installerar på insidan av din dörr och öppnar för en värld av möjligheter. Slipp oron och undvik frustrationen av att vända upp och ner på hemmet i jakt på nycklarna på morgonen. Med Glue Lock har du full kontroll från din smartphone.

Jämfört med fysiska nycklar ger ett digital lås från Glue ökad kontroll och säkerhet över ditt hem direkt från din smartphone. Snabbt och enkelt får du möjlighet att dela ut digitala nycklar till alla som du vill ska ha åtkomst till ditt hem. Till nära och kära kan du dela ut permanenta nycklar som alltid öppnar dörren och till servicepersonal eller hantverkare skräddarsyr du åtkomsten med schemanycklar som endast fungerar under en bestämd period. Kort och gott, det är du som bestämmer.

Glue’s app hjälper dig också att hålla koll på vad som pågår i din bostad. När låset sätts i bruk får du en notifikation om vem som öppnat dörren som sedan sparas i appens interna logg.

Glue’s digitala lås ger dig inte bara mer kontroll utan tar också ditt hem till en säkrare framtid.

Låter det intressant? Beställ låset och läs mer på www.gluehome.com