Lånesamlaren – betala mindre för dina lån

Med lånesamlaren från Ikano Bank slipper du en hel del onödiga utgifter ifall du idag har flera olika lån eller krediter. Det finns idag ett flertal tjänster från olika företag som tillhandahåller hjälp med att ”baka ihop” kostsamma lånekrediter till ett enda lån med bättre ränta och färre avgifter för dig som kund. Men här tittar vi alltså närmare på just lånesamlaren.

Så fungerar lånesamlaren i tre enkla steg

1. Låt säga att du har ett lån på bilen, en kredit där du köpt hemelektronik på avbetalning samt ett obetalt ”SMS-lån”. Alla dessa lån till olika banker/kreditgivare, med olika räntor och avgifter för varje lån. Detta kan bli dyrt (”många bäckar små” som det brukar heta).

2. Du fyller i uppgifter om dina lån i lånesamlaren hos Ikano Bank. Denna information analyseras direkt och du får besked om du har möjlighet att ”bunta ihop” dina krediter till ett enda lån.

3. Därefter kan du välja om du vill acceptera det förslag du får genom lånesamlaren, vilket du enkelt ser – det är bara att jämföra din lånekostnad i nuläget med det nya förslag du får.

Fördelen med detta är alltså både att du kan spara pengar, men också enkelhet – bara ett enskilt lån att hålla reda på!